Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Tallers ESS

T’interessa l’economia social i solidària? Vols saber com crear una cooperativa? Aquí et deixem un recull de diversos tallers i recursos en l’àmbit de l’ESS que es fan a Barcelona.

Escola Lliure el Sol

A l’Escola Lliure el Sol hi trobaràs cursos, monogràfics, càpsules i molts altres recursos que impulsen la transformació social. Aquí et deixem el catàleg de formacions que s’ofereixen el 2020.

Educoop

Educoop t’ofereix moltíssims recursos per aprendre sobre l’ESS així com diversos projectes que s’estan duent a terme i una gran varietat d’entitats que hi participen.

Coòpolis

Coòpolis ofereix un seguit de formacions que van dirigides tant a entitats com a persones individuals amb ganes d’apropar-se a l’economia solidària, aquí hi trobaràs els diversos cursos que es duran a terme pròximament.

També hi trobaràs un àmpli catàleg de formacions i tallers per al jovent de Barcelona, pensats tant per instituts com per altres conextos d’educació no formal (PIJs, Entitats d’Educació en el Lleure…).

La Brúxiola

A La Brúixola hi trobaràs diversos recursos per aprendre i aprofundir en la innovació socioeconòmica i en l’ESS.

EL COL·LABORATORI.ESS

Un espai d’aprenentatge col·lectiu on pots conèixer les idees i les pràctiques de l’economia solidària en comunitat. Aquí tens el recull de les 3 edicions que s’han dut a terme.

Barcelona Activa

Dins d’aquesta web hi trobaràs moltíssims recursos, informació, notícies, cursos i formacions sobre l’ESS a Barcelona.

Et deixem aquí l’agenda de Barcelona Activa, en la qual podeu veure tots els esdeveniments i fires que fan entorn a l’ESS.

Coopciutat

Coopciutat (La Ciutat de l’Economia Social i Solidària) és un joc online interactiu, amb el qual t’ho passaràs d’allò més bé a l’hora que aprens! Coneixeràs els diferents àmbits del cooperativisme, el mercat social català i les diverses opcions de consum que existeixen.

ESS de Plataforma

I si el que t’interessa és la informàtica i el món online, en aquest curs online hi trobaràs informació sobre el cooperativisme de plataforma.

Anima’t! Tens temps fins a l’agost per inscriure’t i fins al setembre per acabar-lo!

A %d bloguers els agrada això: