Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Qui som?

De precàries a digness

L’ESStoig el formem un grup de joves participants en el programa formatiu “Cooperativa de Joves” impulsat per Barcelona Activa, l’Escola Lliure el Sol i Labcoop, en el qual simulem la creació d’una cooperativa de joves. Aquest projecte compta també amb el suport d’altres entitats, per a més informació consulteu la secció Aliances.

L’ESStoig neix amb la motivació d’apropar l’Economia Social i Solidària (ESS) i els seus valors al jovent de Barcelona: de joves per a joves. Creiem que una de les millors maneres per aprendre és a través de l’humor crític! Per això hem creat diversos vídeos (que podeu trobar tant aquí, secció vídeos, com a les nostres xarxes socials) per fer-vos reflexionar sobre el model capitalista, els hàbits de consum i les societats que aquest fomenta. Alhora volem oferir-vos recursos per a que pogueu gaudir i fomentar alternatives de consum ètiques i que promoguin la transformació social.

En aquesta mateixa línia també hem fet un recull d’alternatives formatives en l’àmbit de l’ESS i el cooperativisme. Per una banda, hem recopilat un seguit de Màsters i Postgraus universitaris que es duen a terme tant a Catalunya com a altres regions d’Espanya. I per altra banda hem agrupat diversos tallers i cursos programats per als pròxims mesos que ofereixen les entitats i cooperatives de l’ESS, així com recursos online perquè puguis aprendre i descobrir aquest món al teu ritme.


“No hay economía ni tecnología ni política ni sociedad sin naturaleza y sin cuidados”. Yayo Herrero

A %d bloguers els agrada això: